tirsdag 20. april 2010

Jeg er i live!

Jeg er faktisk i live, men jeg har ikke hatt så mye tid til å skrive her.. Utrolig kjedelig egentlig, men nå skal jeg bli flinkere til å bruke litt av min fritid til å skrive et innlegg her i ny og ne :-D Skulle jo helst gjort dette hver dag, men det har jeg desverre ingen muligheter til..

Uanett, i det siste har jeg ikke gjort så møe.. Jeg er i praksis, leser, sover, jobber litt, fester litt, er noe med venner, sitter på vakter og ellers slapper av med min kjære. Og seff litt speider da :-)

I går var jeg ute med speideren og tok noen poster i Skautrimmen 2010. Det er ca 50 poster rundt om i skauen i Kristiansand som folk kan ta. Det selges en pakke på bl.a bokhandleren med kart, klippekort, osv. veldig greit. Jeg har et mål dette året, og det er å fullføre det og få GULLmerket! :-D

Men, nå ska jeg faktisk sove litt, er veldig trøtt....

Natta!!!

1 kommentar:

  1. haha, det er så kjedelig.. bare snur øynene når jeg ser bildet. haha. :P
    har det samme stresset, men det er jo litt gøy også da ;) må ærlig innrømme det.. men å stå opp tidlig, ja... det var det andre spørsmålet :P

    og til slutt, men ikke minst. masse lykke til med skauertrimmen :D har sånn smått begynt, men kommer aldri så langt med og finne en så har vel så og si gitt opp fordi jeg går stort sett alene. haha..
    men masse lykke til uansett.. blei en lang kommentar, men klarer aldri og formelere setningene til korte :P

    SvarSlett