mandag 11. mai 2009

Ordbok for menn! (for å forstå kvinner)

GREIT
Dette er et ord kvinner bruker for å få slutt på en krangel når de føler at de har rett og at det er på tide at du holder kjeft. Bruk aldri GREIT for å beskrive hvordan en kvinne ser ut. Dette vil forårsake at du ender opp i en krangel igjen.

FEM MINUTTER
Dette kan ansees som å bety en halvtime. Det er sammenlignbart med de fem minuttene fotballkampen kommer til å vare før du tar ut søpla, så der er dere jevngode.

INGENTING
Dette betyr at det er faktisk noe og du bør være på tå hev. INGENTING brukes vanligvis til å beskrive følelsen til en kvinne nåt hun ønsker å spikre deg til veggen. INGENTING antyder som oftest en krangel som vil vare i FEM MINUTTER og som vil ende med ordet GREIT.

GJØR SOM DU VIL (med hevede øyenbryn)
Dette er en utfordring til deg. En utfordring som vil resultere i at kvinnen blir forbannet over INGENTING og vil sannsynligvi endes med ordet GREIT.

GJØR SOM DU VIL (med vanlige øyebryn)
Dette betyr at kvinner sier "Jeg gir opp" eller "Gjør hva fan du vil. Jeg bryr meg ikke." Du vil få et GJØR SOM DU VIL (med hevede øyenbryn) innen få minutter, fulgt av INGENTING og GREIT, og hun vil snakke med deg igjen om FEM MINUTTER når hun har roet seg litt.

(HØYT SUKK)
Dette er egentlig ikke noe ord, men en ikke-verbal meddelelse som ofte blir misforstått av menn. Et HØYT SUKK betyr som oftest at hun for øyeblikket synes du er en idiot og lurer på hvorfor hun kaster bort sin dyrebare tid på å diskutere INGENTING med deg.

(SVAKT SUKK)
Igjen, ikke et ord, men en ikke-verbal meddelelse. SVAKT SUKK betyr at hun er tilfreds. Det beste du kan gjøre nå for å holde henne i denne tilstand er å verken puste eller røre deg.

DET ER GREIT
Dette er en av de farligste yttringene en kvinne kan gi til en mann. DET ER GREIT betyr at hun ønsker å tenke lenge før hun straffer deg for hva du enn har gjort mot henne. DET ER GREIT er ofte brukt sammen med ordet GREIT og i forbindelse med GJØR SOM DU VIL (med hevede øyenbryn). En eller annen gang i nær fremtid kan du forvente deg store problemer.

DET MÅ DU GJERNE
Dette er ikke en ytring, det er et tilbud. En kvinne gir deg muligheten til å komme med hvilken som helst unnskyldning eller grunn som du kan ha for hva det enn er du har gjort. Du har en rimelig god sjanse til å fortelle sannheten. Vær forsiktig så kanskje du slipper unna et DET ER GREIT.

TAKK
En kvinner takker deg. Ikke besvim, bare si værsågod.

TAKK SKAL DU HA
Dette er noe helt annet enn TAKK. En kvinne sier TAKK SKAL DU HA når hun er forbannet på deg. Det viser at du har fornærmet henne på en ufølsom måte og det vil bli etterfulgt med et HØYT SUKK. Vær forsiktig med å spørre hva som er i veien etter et HØYT SUKK, da hun bare vil svare INGENTING.

1 kommentar: