tirsdag 27. juli 2010

Ohoy!

Palmesus 2010 gikk av staben på fredag(23.07) og vi hadde kjøpt 2. dagers pass for dette. Gledet meg masse for å ut og slappe av med min kjære på stranden med god musikk og masse godt i koppen. Trond, en god kamerat, valgte også å henge seg på. Så vi drakk litt hjemme før vi satte kursen ned mot stranda. Min plan var å se Madcon. Noe jeg også fikk gjort. Desverre smakte ølla de hadde der grusomt.. Aner ikke helt hvorfor.. Kanskje den var utvannet??? Uansett fikk jeg iallefall med meg det. Været var perfekt, men temperaturen kunne godt vært møe bedre!


Lørdagen sku vi også ned på palmesus igjen. Denne gang skulle Anne-Ma også være med. Så vi atter en gang begynte drikkinga her hjemme, siden den ikke var helt smakfull på stranda, og tok turen etter hvert ned. Koselig. Helt mot slutten var det knall der.. Masse god musikk. Stranda kokte rett og slett av alle som danset :-) Etter litt dansing på stranda var det rett ut på byen!


Søndagen var det total avslapping før jobb. Sov lenge! Etter jobb tok jeg turen ned i båten til en kamerat av Dag, Glenn. Koselig fyr! :-D Satt utenfor Odderøya og hørte på Pink konserten. Jeg trur vi hadde mye bedre lyd enn de som var på Amfiet! Knall! Og seff ei øl eller to! Ble atter en sen aften det ja..

Mandagen gikk med på å ta det med ro. Jeg har på en eller annen måte klart å slå opp skaden i foten igjen sånn at jeg nesten ikke klarer å gå.. Håpløst.. Så jeg er sykemeldt :-( *sukk* Så da blir det krykker fremover og avslappings. Mulig vi stikker ut i båten til faren til Dag. Har jo noen dager på meg nå jah. Håper bare på sol da!

Vi var oxo oppe en tir på Tinnheia på mandagen. Innom og hilste på lille Amalie!


Var også og badet da, her er det fra Langenes hvor vi badet mandag kveld.

I dag har jeg vært ute i båt. Kost meg masse! Var oppover Topdalsfjorden. Fant en fantastisk plass vi stoppet på og ble der i noen timer jah. Dag er helt rosa nå. Haha.... Jeg er det i ansiktet og på skuldrene... Men det er bare kos det, tyder på at jeg har fått sol på meg!

2 kommentarer: