onsdag 30. juni 2010

Et kort sammendrag av turen vår!

Onsdagen gikk på reise.. Båten gikk på ettermiddagen over te DK. Her satte vi kursen videre nedover mot Århus. Med et lite stopp på Bilka, Ålborg... Da vi kom til Århus hadde vi egentlig avtalt at vi kom et tidspunkt på en campingplass ,men da vi kom var det stengt!!! Så vi måtte kjøre 2 mil lenger sør til en camingplass ved navnet Odder Strand Camping. Fin plass, men følte meg en smule på landet....Torsdagen gikk med på litt kjøring, hele veien til Djurs Sommerland. Der var vi og hadde det helt topp. Koste oss masse.. Så kjørte vi videre til Grenå Strand Camping. En fire stjernesr campingplass.. Kjempeplass!!
Og den dagen mistet jeg mitt kamera :-O *sukk* bildene er DYPT savnet!Fredagen tok vi båten over til Sverige, men før det var vi innom Kattegat Center. Kjørte opp til Liseberg og ble der den kvelden. Knall! Når de stengte satte vi kursen mot Åmål og hytta til Cecilie og de. Søt og koselig hytte rett ved vannet på landet.Lørdagen sov vi lenge! Og vi solte oss og badet. På kvelden kom familien hennes og vi feiret en litt forsiknet(sånn 1 dag) Midtsommer. Er vel det det heter i Sverige. Koselig me grillings!Søndagen var en aktiv dag. Vi spilte volleyball og badet og herjet. Dagen gikk kjempefort.
Mandagen satte vi kursen mot Norge og Tusenfryd. Kjempegøy d å. Lite folk.. Måtte jo se den nye 5D-filmen de har au da.. Dritbra! Skrek møe! Hihi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar