mandag 25. januar 2010

En natt på jobb..

I natt ska jeg overnatte i Arendal. Litt med tanke på at jeg ska på`n igjen 07.30 i morra.. Og jeg var nettopp ferdig, nå 22.00.. Hadde jeg sku vært hjemmom hadde jeg bare fått 3 timer på øyet.. DET ekke møe det..
Så nå ligger jeg her i senga på jobben og diller på nett.. Glad jeg hadde datan med, ellers hadde jeg kjedet meg no veldig! *ler*I dag var jeg oxo å trente. Var nydelig.. Kjenner det på kroppen, at jeg har trent.. Ikke sånn lemster følelse, men sånn sliten følelse.. En god følelse! Og dette ska jeg prøve å følge nå, annen hver dag.. Sirkeltrening.. Trene opp litt muskler og kvitte meg med litt fett.. Noen som vil ha litt eksrta fett? Jeg har nok til overs! *haha* Dessuten er trening bra fro kropp og sjel!

I helga var vi i Lyngdal en tur.. Koselig det :-) Fikk kjørt litt 4hjuling og sånt. Rett og slett en rolig helg. Det trengs av og te.. Er få av dem.. Men nå blir det heldig vis ikke så møe jag fremmover.. Har nå til helga, hvor jeg har EKSAMEN i ambu.fag.. Ellers er det jo 3.hver helg på fjellet. Men det er bare DIGG!!!

Kom forresten over noe godis i Lyngdal som de ikke selger i noen butikk i Kr.Sand, ikke sett dem iallefall.. De er SÅ gode! Husker jeg spiste dem da jeg var yngre!

1 kommentar:

  1. Hei hei, ramlet innom her fra en annen blog. Koselig her ja!!
    Kjekke de dataene der ja.

    SvarSlett