fredag 22. januar 2010

Leiteaksjon

I dag har det vært en liten leiteaksjon i leiligheten vår.

Melding kom 13:00

AKSJON!! Savnet modem! Primær søketeig, STUE og GANG!!!

Oppmøte var derfor i yttergangen fortest mulig!

5 punktsordreren lyder:
Situasjon: savnet modem sist sett i Sirdal søndag 17 januar,
Oppdag: gjennomføre søk i oppgitt teig,
Utførelse: det skal gjennomføres søk i søkeområdet stue og gang. funn meldes til Anki, sporlogg på gps, funn med relevans skal sendes på mms til KO
Adm/fors: ingen spesielle utstyr trengs annet enn mat/drikke for 6 timer, batterier til div utstyr og førstehjelpsutstyr,
Ledese og samband: KO opprettes på badet...

Under aksjonen ble det utført singelsøk/finsøk. Bagger ble gjennomgått, sofaer ble tømt, hylla i gangen ble ryddet og veske ble sett i.
Det ble ikke brukt GPS/samband i aksjonen, men kun TLF. Grunnet ingen GPS-bruk er av tekniske årsaker. Avviksskjema vil bli fylt ut på dette.

Under aksjonen kom det inn melding om savnet hansker som forsvant i ca samme tidsrom, de ble sist sett i en Rav4. De ble ikke funnet sammen med modemet.

FUNN ble meldt 3
0 min etter at søket startet. Objektet ble funnet i godt behold mellom sofaen og akvariet. Sammen med objektet ble det funnet en MP3-spiller lader.
Nå spekuleres det om laderen har bortført modemet grunnet ingen lyd fra modemet siden sondag 17. jauar.. Modemet ble funnet med lader over seg og under et teppe. Avhør av begge objekter vil skje i løpet av dagen. Begge blir nå tatt hånd om av kvalifisert personell.

Aksjonen ble avsluttet 13:45Bildet av funnet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar